Coachande egenföretagare
efter 30 år som journalist och chef

Certifierad existentiell coach (2018) efter studier i Stockholm enligt kursplan fastställd av EXI (Institutet för existentiell praktik). Konsultering främst inom utbildning och ledarskap. Driver eget företag.

Vd och ansvarig utgivare på KSF Media (2014-2016).

Vd för Schildts & Söderströms (2012-2014).

Vd för Söderströms förlag (2008-2012).

Reporter, redaktionschef, chefredaktör på Hufvudstadsbladet (1983-2006) och chefredaktör för dess veckomagasin Volt (2006-2008).

Politices magister (sociologi), Helsingfors Universitet (1990).

Med kundernas ord:

"Barbro har varit med i ett utvecklingsprogram som Palmu/Solita genomfört för en kund. För börsbolaget i fråga har man byggt ett utvecklingsprogram i ledarskap, som hundratals förmän runt om i organisationen går igenom. Barbro har haft en central roll i att coacha flera grupper under 2019. Ur Palmus synvinkel har samarbetet fungerat utmärkt, Barbro är ett starkt proffs i ledarskap och en skicklig coach och dessutom mycket flexibel och hängiven i sitt arbete. Den viktigaste mätaren för hur hon lyckas är ändå enskilda förmäns direkta beröm, som under programmets gång formligen har regnat över Barbro."

- Petri Aaltonen, Business Lead, Partner, Solita

"Barbro Teirs sätt att arbeta är kundfokuserat, fördomsfritt och förnyande. Hon lyssnar noggrant både på de utgångspunkter och strategiska målsättningar som utbildningsanordnaren har, och på de behov kunderna som deltar i kurserna har. Barbro får intressena att matcha varandra och vågar gallra bort, utveckla och utmana."

- Ida Sulin, direktör, Finlands Kommunförbund"Barbro har en professionell kunskap i att sätta dit en – i positiv mening. Existentiell coaching som metod fick mig att gå djupt in i mig själv. För att se ljuset. Det är så mycket positivt i livet utöver det materiella och slentrianmässiga. Jag har fått ett skarpare fokus, ytterligare energi och fördjupad insikt i vad som är väsentligt. Vi lever bara en gång, så det gäller att njuta av varje dag. Ett ödmjukt tack för handledningen."

- Timo Ketonen, entreprenör och seglare

Kontakt

Ab All Those Perspectives Oy

Arbetsrum: Smedsgatan 19 B 7
 Helsingfors

Ingång från gården, vardagar är porten olåst under dagtid. B-trappan, summer: tryck 7.


 050 561 5908

 barbro.teir@perspectives.fi

Kontakta mig med den här blanketten och jag svarar dig snart!

* Obligatoriska fält

Erbjudanden och information kan skickas till mig i framtiden

Via epost
Via ett textmeddelande