Återupptäck
ledaren i dig

Kontakta mig!

Bli en klokare chef

Varje chef behöver en nystart ibland: Uppdatera bilden av din egen förmåga. Utforska hur människorna i företaget eller organisationen fungerar. Bli bättre på det viktigaste arbetsredskapet – kommunikation. Få nya infallsvinklar på meningen med arbetet, via existentiell filosofi och psykologi.

Jobba med coachen Barbro Teir när du och ditt team vill prova på nya sätt att utveckla ert ledarskap.

När problemen hopar sig

Barbro Teirs bok är berättelsen om Gunn som har problem både privat och professionellt. Hennes chef uppmanar henne att gå till den existentiella coachen Alex. Under tio sessioner möter Gunn frågor, teorier, minnen, erfarenheter, funderingar. Det börjar verka som om frågorna är viktigare – och ofta mer bestående – än svaren.

Boken ger inblickar i existentiella tankesätt. Den ingår i alla utbildningar, men kan också köpas i bokhandlar och nätbutiker.

Känn dig själv

Narrative Big Five är en analys av hur det faller sig naturligt för en människa att handla i olika situationer. Alla resultat är individuella, inget är i sig bättre eller sämre men kan ge tankar om vilken form av arbetsuppgifter som är mest givande för en person.

Barbro Teir är certifierad för att genomföra och tolka analysen, som ingår i utbildningar enligt överenskommelse.

Läs mer

Kontakta mig

* Obligatoriska fält

Erbjudanden och information kan skickas till mig i framtiden

Via epost
Via ett textmeddelande