Lempeä, luja ote Helsingissä ja muualla

35 vuotta pitkän uran jälkeen media- ja kustannusalalla, joista 20 vuotta johtavassa asemassa, oli aika pysähtyä ajattelemaan: olisiko aika etsiä uutta työtä alalta vai tehdä jotain aivan muuta? 


Ajattelin, että minulla voi olla monta vuotta jäljellä työelämässä, jos pysyn terveenä. Muistin, mikä aikoinaan sai minut opiskelemaan sosiologiaa. Tarkastelin itseäni johtajana – milloin olen nauttinut eniten, milloin olen saanut hyvää palautetta työstäni? Mitä annettavaa minulla on tulevina vuosina?

Viikkojen ajan annoin itseni uppoutua internetin syövereihin. Perehdyin sivustoihin, ja mielenkiintoni herätti eksistentiaalisen filosofian koulutusohjelma Tukholmassa – tuo koulutus loi pohjan nykyiselle valmennusfilosofialleni.

Tammikuussa 2018, valmistuttuani Suomen ensimmäiseksi sertifioiduksi eksistentiaalisen filosofian valmentajaksi, olin perustanut uuden yrityksen ja hankkinut työhuoneen Helsingin Punavuoresta. Sen jälkeen olen vetänyt lukuisia valmennussessioita ja workshoppeja sekä yksityishenkilöille ja pareille että työryhmille. Lisäksi olen tarjonnut yritys- ja johtajuuskonsultointia.

Asiakkaanani sinulla on kaikki kokemukseni käytettävissäsi: Olen ollut johtavassa asemassa vuosikausia, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, olen ollut mukana rakentamassa ja uudelleenrakentamassa organisaatioita, olen oppinut käsittelemään muutoksia niin proaktiivisesti kuin reaktiivisesti ja olen auttanut työtovereita kasvamaan ja kehittymään samalla, kun olen asettanut rajoja. Lisäksi tarjoan näkemyksiä, joilla sekä ilon että surun täytteinen yksityiselämä on rikastuttanut minua, mikäli se on prosessin kannalta hyödyllistä.

Tarjoan eksistentiaalisten filosofien ajatusmallien inspiroimaa perspektiiviä. Holistista ihmiskäsitystä, joka ei erota työtä muusta elämästä. Merkityksen löytämistä omaan elämään.

Se, mikä aluksi tuntui hypyltä tuntemattomaan, tuntuu nyt luonnolliselta jatkumolta elämässäni. Eksistentiaalinen filosofia loi intuitiiviselle näkemykselleni olemassaolosta intellektuaalisen viitekehyksen. Dialogit muiden kanssa ovat johtaneet uusien asiakkaiden ja filosofien luokse. Uudet näkemykset johtavat uusiin kysymyksiin. Suunta ja tavoitteet muuttuvat, kasvaminen on jatkuvaa.

  • Sertifioitu eksistentiaalinen valmentaja (2018) tukholmalaisen EXI:n (Institutet för existentiella samtal) kurssisuunnitelman mukaisesti. Konsultoi johtamisprojekteissa ja koulutuksen järjestämisessä työpaikoilla. Vapaa yrittäjä.

  • Toimitusjohtaja ja vastaava päätoimittaja, KSF Media (2014–2016).

  • Toimitusjohtaja, kustannusosakeyhtiö Schildts & Söderströms (2012–2014).

  • Toimitusjohtaja, kustannusosakeyhtiö Söderströms (2008–2012).

  • Toimittaja, toimituspäällikkö, päätoimittaja Hufvudstadsbladet-sanomalehdessä (1983–2006) ja Hbl:n viikkomakasiini Volt:in päätoimittaja (2006–2008).·Valtiotieteen maisteri (sosiologia), Helsingin yliopisto (1990).

Yhteystiedot

Ab All Those Perspectives Oy

Työhuone: Sepänkatu 19 B 7
00150 Helsinki

Sisäänkäynti pihan puolelta, portti ei ole arkisin lukittu päiväsaikaan. B-porras, summeri 7.


 050 561 5908

 barbro.teir@perspectives.fi

Ota yhteyttä minuun tällä lomakkeella, ja olen sinuun yhteydessä pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse