Valmentava yksityisyrittäjä 30 vuoden
 kokemuksella journalistiikasta ja johtajuudesta

Sertifioitu eksistentiaalinen valmentaja (2018) tukholmalaisen EXI:n (Institutet för existentiell praktik) kurssisuunnitelman mukaisesti. Konsultoi johtamisprojekteissa ja koulutuksen järjestämisessä työpaikoilla. Vapaa yrittäjä.

 

Toimitusjohtaja ja vastaava päätoimittaja, KSF Media (2014–2016).

Toimitusjohtaja, kustannusosakeyhtiö Schildts & Söderströms (2012–2014).

Toimitusjohtaja, kustannusosakeyhtiö Söderströms (2008–2012).


Toimittaja, toimituspäällikkö, päätoimittaja Hufvudstadsbladet-sanomalehdessä (1983–2006) ja Hbl:n viikkomakasiini Volt:in päätoimittaja (2006–2008).·Valtiotieteen maisteri (sosiologia), Helsingin yliopisto (1990).

Asiakkaiden antama palaute:

"Barbro on ollut mukana Palmun/Solitan asiakkaalleen toteuttamassa kehittämisohjelmassa. Kyseiselle pörssiyhtiölle on rakennettu johtamisen kehittämisohjelma, johon osallistuvat sadat esimiehet ympäri organisaation. Barbro on ollut keskeisessä roolissa valmentamassa useita ryhmiä vuoden 2019 aikana. Palmun näkökulmasta yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Barbro on vahva johtamisen ammattilainen ja taitava valmentaja sekä erittäin joustava ja paneutuva työssään. Kaikkein tärkein onnistumisen mittari on kuitenkin suorat kiitokset yksittäisiltä esimiehiltä, joita ohjelman aikana on runsaasti Barbrolle sadellut."

– Petri Aaltonen, Business Lead, Partner, Solita

"Barbro Teirin työote on asiakaslähtöinen, ennakkoluuloton ja uudistava. Hän kuuntelee tarkasti sekä koulutuksen järjestäjien lähtökohtia ja strategisia tavoitteita että koulutusten asiakkaiden tarpeita. Barbro sovittaa intressit yhteen ja uskaltaa sekä karsia, kehittää että haastaa."

– Ida Sulin, johtaja, Suomen Kuntaliitto


"Barbrolla on ammattimainen kyky paljastaa ihmisiä, positiivisessa mielessä. Eksistentiaalisen coachingin metodiikan avulla menin syvälle itseeni, näkemään valoa. Materian ja vanhojen tottumusten lisäksi löytyy niin paljon myönteistä elämässä. Olen saanut terävämmän fokuksen, lisää energiaa ja syvemmän tietoisuuden siitä, mikä on olennaista. Elämme vain kerran, joten jokaisesta päivästä pitää nauttia. Nöyrä kiitos valmennuksesta."

– Timo Ketonen, yrittäjä ja purjehtija

Yhteystiedot

Ota yhteyttä minuun tällä lomakkeella, ja olen sinuun yhteydessä pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse